Baby spa

Aqua Baby Spa Hydrotherapie & Babymassage

Aqua Baby Spa biedt een unieke ervaring exclusief voor baby’s van 1 tot 6 maanden oud in een schone en veilige omgeving. Voor baby spa bent u bij Aqua Baby Spa aan het juiste adres. Hydrotherapie betekent floaten en oefening in water, dit ondersteunt de mentale en fysieke ontwikkeling van uw baby. Hoe meer uw baby zijn hersenen en spieren zal gebruiken, hoe sterker ze zullen groeien. Bij Aqua Baby Spa zal uw baby de vrijheid en ruimte vinden die hij/zij nodig heeft en vooral veel plezier te hebben terwijl ze hun eigen tempo leren.

Terwijl uw baby in het water trappelt, zullen de kleine schommelende golven die hij/zij creëert helpen om hun balans en coördinatie te verbeteren. En daarmee uiteindelijk hun vermogen om te kruipen, lopen en zwemmen ondersteunen. Baby spa biedt voordelen voor de gezondheid en groei van uw baby.

De sensatie van zweven in warm water stelt baby’s volledig op hun gemak en kan een aantal belangrijke voordelen bevorderen.

Voordelen Hydrotherapie

Babymassage is een ritmische lichaamsmassage afkomstig uit India. In India is de ‘Shantala’ babymassage een eeuwenoude traditie die van generatie op generatie wordt overgedragen. Baby’s worden over het algemeen iedere dag gemasseerd met notenolie. Notenolie wordt als bijzonder heilzaam beschouwd voor de babyhuid. 

Babymassage is een bijzondere manier om elkaar te leren kennen. Door aanraking vind de baby geborgenheid bij zijn ouders. Het is niet alleen heel prettig voor het contact en momentje samen maar het heeft nog veel meer voordelen: Het masseren heeft een positieve werking op lichamelijk en emotioneel gebied voor zowel de baby als voor de ouder. Door de massage wordt de doorbloeding gestimuleerd, het geeft ontspanning van de spieren en soepelheid van de gewrichten. Tevens bevordert het de spijsvertering waardoor darmkrampjes verminderen en/of voorkomen kunnen worden. De zintuigen van het kindje worden geactiveerd en slaap- en eetpatronen zullen verbeteren. Door regelmatig te masseren leert u uw baby beter kennen en zal de band hechter worden. Daardoor geniet u samen van de babymassage en levert dit belangrijke gezondheidsvoordelen voor uw baby.

Voordelen Babymassage 

Voordelen van baby spa voor ouders

Baby spa van Aqua Baby Spa

Voor baby spa en babymassage bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u interesse in de mogelijkheden van baby spa? Neem dan contact op, gebruik hiervoor onze contact pagina. Bij ons krijgt uw baby alle services in een hygiënische en betrouwbare omgeving, terwijl uw baby geniet van de spa heeft dit ook grote voordelen voor de ontwikkeling van uw baby. Neem daarom contact op met Aqua baby spa!

DIRECT BOEKEN


online boeken

aqua baby spa. © 2020

Webdesign:online4u.nl