Aqua Baby Spa

Aqua Baby Spa biedt een unieke ervaring die exclusief is voor baby’s van 1 maand tot 8 maanden oud. Wij bieden Hydrotherapie & Babymassage in een veilige, minimalistische en schone omgeving.

Bij Aqua Baby Spa begrijpen we dat het moeilijk is om een ​​gloednieuw persoon te zijn. Na 9 maanden veilig in de baarmoeder te hebben gezeten komt uw baby ineens in een wereld met licht, geluid, honger en kou. Alles is nieuw en vreemd. Het ontdekken van de wereld kan een heel avontuur zijn voor een baby. Daarom geloven wij dat elke baby het verdient om te ontspannen. Floaten & Babymassage helpt bij het ontspannen en biedt voordelen voor de groei.

Wij zijn een baby spa dat gezondheidsvoordelen biedt om het immuunsysteem, de gezondheid en de groei van uw baby te verbeteren. Bovendien is het een sociale, leuke, opwindende en voedende omgeving die ervoor zorgt dat je baby zich gelukkig, veilig en kalm voelt terwijl hij/zij van onze diensten geniet.

Hydrotherapie en de Shantala babymassage wordt uitgevoerd door onder begeleiding van een gecertificeerd babymasseuse. Alle medewerkers bezitten een recente EHBO diploma, pedagogisch en wellness diploma.

Een reguliere sessie duurt ongeveer een uur en omvat twee componenten:

  • Hydrotherapie kan ongeveer van 10 tot 30 minuten duren, wat bestaat uit floaten in gezuiverd water dat wordt opgewarmd tot een precieze 36c/37c voor een optimaal babycomfort. Baby’s dragen een speciaal drijfring dat het hoofd boven water veilig ondersteunt. Niet alleen zijn onze mini whirlpool baden ontzettend schattig, ze zijn ontspannend voor de kleintjes en zullen heerlijk privé genieten in onze ontspannende veilige en rustgevende omgeving.  
  • Voor de Shantala Babymassage past onze massage therapeut speciale touch- en massagetechnieken toe om groei, slaap te maximaliseren en stress te verminderen. We luisteren naar de baby’s en hun lichaamstaal, we observeren terwijl we masseren om de beste zorg en comfort te garanderen. Terwijl uw baby overgaat van het leven in de baarmoeder naar de buitenwereld, kan positieve aanraking door massage hen helpen zich geliefd, gerespecteerd en veilig te voelen. Bovendien is het tevens een fantastische manier voor vaders en moeders om hun band met de baby te verstevigen!