Over ons

Aqua Baby Spa

Aqua Baby Spa biedt een unieke ervaring die exclusief is voor baby’s van 1 maand tot 6 maanden oud in een veilige en schone omgeving. Wij bieden Hydrotherapie & Babymassage.

Bij Aqua Baby Spa begrijpen we dat het moeilijk is om een ​​gloednieuw persoon te zijn. Na 9 maanden veilig in de baarmoeder te hebben gezeten komt uw baby ineens in een wereld met licht, geluid, honger en kou. Alles is nieuw en vreemd. Het ontdekken van de wereld kan een heel avontuur zijn voor een baby. Daarom geloven wij dat elke baby het verdient om te ontspannen. Babymassage helpt de bij het ontspannen en biedt voordelen voor de groei.

Wij zijn een wellness centrum dat gezondheidsvoordelen biedt om het immuunsysteem, de gezondheid en de groei van uw baby te verbeteren. Bovendien is het een sociale, leuke, opwindende en voedende omgeving die ervoor zorgt dat je baby zich gelukkig, veilig en kalm voelt terwijl hij van onze diensten geniet.

Hydrotherapie en de Shantala babymassage wordt uitgevoerd door onder begeleiding van een gecertificeerd babymasseuse Alle medewerkers bezitten een recente EHBO diploma, pedagogisch en wellness diploma.

Een reguliere sessie duurt ongeveer een uur en omvat twee componenten:

Interesse in baby spa of babymassage? Neem dan contact op door middel van het formulier op onze contact pagina.

DIRECT BOEKEN


online boeken

aqua baby spa. © 2020

Webdesign:online4u.nl